pittige rode biet

Rode biet mét schil (maar wel de donkere plekken wegsnijden)
zelfgemaakte rode curry (chilipeper,look, koreanderzaden gember zout en olijfolie)
Een appel in kleine stukjes gesneden
bouillon
zout
veel kokosmelk
Alles in kleine stukjes snijden en laten koken (minstens een half uurtje in de kokosmelk)
De bladeren en steeltjes van de rode biet, rauw erbij.
DSC_1903_482

 

Over adminleon

Na jarenlang als natuurvoedingswinkelier bezig te zijn geweest met gezonde voeding, ga ik nu een stapje verder als gezondheidsbegeleider. Vooral voetreflexologie werkt goed voor mij.
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.