Rode currypasta DIY

 

je hebt nodig:

1 ajuin, flink stuk gember, enkele teentjes knoflook, véél chilipepers en: citroenrasp, koreander (gemalen), kurkumapoeder, komijn (gemalen), peper uit de molen en zeezout (eetlepel)

ingrediënten voor de curry

alles fijnsnijden (doe eventueel plastic handschoenen aan om je vingers te beschermen tegen de pepertjes)

olijfolie

foto van de gesneden ingrediënten voor de rode curry

alles fijnmixen en bewaren in een propere bokaal.  In de koelkast kan je dit wekenlang bewaren!

De zaden en het wit binnenin de pepertjes zijn het pikantste deel.  Op die manier kan je de scherpte van de curry mee bepalen.

Over adminleon

Na jarenlang als natuurvoedingswinkelier bezig te zijn geweest met gezonde voeding, ga ik nu een stapje verder als gezondheidsbegeleider. Vooral voetreflexologie werkt goed voor mij.
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.